Ти моє сонце ...

1. Як тебе не вистачає…
Ти для мене, ніби птах. 
І почуй, якщо не знаєш:
Жить без тебе, любий, - жах.
І коли тебе я бачу,
Все частіше серце б’є!
Все темніється неначе,
Щастя у душі цвіт в’є.
Приспів
Ти - моє сонце, ти - мій коханий.
Ти, наче, ластівка в небесах.
Ти – мій найкращий, ти – мій жаданий,
Ти – моє марево у снах.
2. Щохвилини я про тебе
Марю, сонечко моє.
Ти для мене й сонце, й небо,
Хай кохання нас заллє…
Ти для мене все на світі,
Я люблю тебе без тям.
Щастям разом ми зігріті, 
Я з тобою, й ти не сам!
Приспів (2 р.)
Ти - моє сонце, ти - мій коханий.
Ти, наче, ластівка в небесах.
Ти – мій найкращий, ти – мій жаданий,
Ти – моє марево у снах.