Чому ми не говоримо про почуття?

Чому ми не говоримо про почуття?
Чому ми не говоримо про почуття?
Навіщо ми ховаємось від серця?
Кому потрібна ця смішна брехня
Що гордістю чи скромністю зоветься?

І нащо мені віра в ті слова
Якщо за ними тисячі підтекстів
Коли я просто щира і пряма
І хочу спілкуватися відверто

10.06.2010

© Ольга Тиховська