Новорічна казка

Новорічна казка
Бачу темно-червоні троянди
Серед них ніжні очі твої
Запах хвої і сяйво гірлянди
Новорічні святкові вогні

Ось іще один рік минувся
І в потоці світлих ідей
Щиро-щиро мені посміхнувся
Ясний вогник твоїх очей

Мов під ковдру сховалась в обійми
І у хвилі солодких думок
Із цілунків посипались мрії
Дім садочок ліс і ставок

31.12.2012р.

© Ольга тиховська