Незрозумілість

Чому так важко полюбити
й натомість нічого не просити.
чомусь так часто сумніваюсь
і в цьому каюсь, каюсь, каюсь...
але хіба те каяття
вартує хоч якогось сприйняття,
коли ти сумнівам піддав святе!
родину, почуття..і навіть те,
що ти колись боготворив,
те що усобі розбудив,
і те чого душі не вистачало,
бо у житті було так мало,
але зумів ти бульше дати,
тому не треба тут ридати,
тобі потрібно тільки встати
і те святе оберігати!