Я не можу ( українською)

Я не можу надивитись на твої ясні очі,
В них я бачу красиві ноти. Зорі уночі,
Тихо у куті моє серце стукоче,
Воно плаче, тебе хоче.
 
Я не зможу забути твою щиру усмішку,
У мене більш нема таких людей,
Серце може вискочити з моїх грудей.
А ти мовчи!
 
Я не можу забути твоїх краивих слів,
Які ми говорили у важкі часи.
Коли бачу я тебе, я говорю собі:"Зомлів".
І зможу я тебе почути, якщо почую інщі голоси?
 
Так, зможу...