Подруге ( з Марини Цвєтаєвої )

Повторю ще до розлуки,
Під любові щем,
Що любила я ці руки
владні ... з сліз дощем.
 
Очі, за несамовиту
Вдачу всіх наяд
потребують щастя звіту ...
Випадковість - яд .
 
Вся в тобі, з твоєї долі...
Пристрасть - бачить Бог ! -
Є вимога - зміна ролі ,
Випадково ... двох.
 
Ще скажу необережно ,
- Слухай , не спіши ! -
Це твоя душа , безмежно ,
Поперек душі.
 
І тобі скажу , що з трунку :
- Бажано , ти , знай -
Губи дав для поцілунку
Ангел юний. Рай -
 
Погляд ... Погляду світ божий
Сонце ... голубе ?
Той щасливий , не зустрів хто
На біду - тебе.