Ти кожен день мене чогось навчаєш

Ти кожен день мене чогось навчаєш
Як слухати, любити, просто жити
За помилки в житті не докоряєш
Навчанням мені хочеш послужити
 
Я так ціную Твій ласкавий взір
І дотик Твого Духа до мойого
З байдужістю стрічаюсь я в житті
Ти ж робиш все із ніжністю й любов’ю
 
Я, як Марія, у Твоїх ногах
Вслухаюсь в кожне Слово і пораду
Це Слово, наче молот, крушить страх
Вселя надію, віру і відвагу
 
Я ‘на відмінно’ хочу знати все
Та не для того, щоб когось навчати
А щоб з любов’ю іншим послужить
Щоби Твої старання оправдати