Напевне кожен...

Напевне кожен хоче милості від того,
Хто вище є від нього
Й того не пам’ятає,
Що хтось й від нього милості чекає
Таке життя. Ми розраховуєм на благодать Христа
І ближнього за дріб’язки ведем до суду
Шукаєм справедливості повсюду
Й не думаєм про те, що з нами буде,
Якщо Христос про благодать забуде,
І милість не поставить над судом.