Гроза

Немов війська йдуть в наступ: впевнено і грізно
За кроком крок й немає вороття –
Вечірнє небо хмари огортають –
І ось вогонь – гармати наступають
І цілей стрімко досяга стріла
 
Немов розгнівалася я на свого сина
І хмару шуму випустила з вуст
Та різкі раптом відбулися зміни
Скінчився дощ і небо проясніло
Гнів віддалився і забивсь у кут