Українцю!

Українцю!
Свою країну нам любити варто!
Вона одна в нас! Іншой не знайти!
В біді рідненька! Годі свої жарти!
Готовий будь на смерть за неї йти!
Як щур кудась на чужінь не тікай!
В твоєму серці Батьківщина й нині!
Ти - Українець! Отже, пам`ятай
Навіки вічно "Слава Україні!"