Акровірш

Акровірш
Коли всередині тремтять ті ніжні струни-
Ото ж воно! Будь певен! Вже прийшло!
Хай ще не тямиш, а вже знають руни,
А ти повір, воно тебе знайшло!
Напевно, ти чекав його роками.
Невже нарешті здійснилось бажання?
Я тобі плескаю! Це, певна річ, .........