не шукай його очима
Не шукай його очима,
Бо шляхи вже розійшлись.
Вір іще його зустрінеш -
Лиш не зараз. Так... колись.
А, можливо, не впізнаєш.
Пройдеш поруч. Навздогін
Його оклик пролунає.
Обернешся - так, це він.
Щось в очах його змінилось,
Може досвід, може час...
Все навколо зупинилось.
Що це? Спогад, сон чи жарт?
Дивна посмішка в обличчі,
Ніжний дотик знайомих рук...
Знову мить неначе вічність.
Знову поруч твого серця стук.
червень 2010
© Ольга Тиховська