Ти уяви...

Ти уяви лиш трішки, на хвилину
На машині їдемо до моря,
В багажнику укладені валізи,
Поїхало вітання бандеролю.
 
Малеча,що томиться від чекання
І швидкість, що лиш шістдесят,
"У моря ми зустрінемо світання"
Звучало в кожного в сердцях.
 
Кава подає свій аромат,
І штрудель вже гарячий біля ліжка,
Поцілунок ніжний, щирість у очах,
І ніби повість, ну а може ціла книжка.