Я тонко цей світ відчуваю, здається ловлю кожну грань

Я тонко цей світ відчуваю, здається ловлю кожну грань
Не треба у серці лишатись, благаю тебе перестань
Цей час, що в безодню втікає, його я не в силах спинить
Сьогодні ти поруч зі мною, чому тоді серце болить
Влаштовано все загадково, але все це просто життя
Так треба чи це випадково, якесь божевільне буття
Без тебе цей світ не існує, він просто примара якась
Лиш тільки кохання врятує, і в ньому мені ти клялась
Як спрагло чи, може безсило, коли вже не можу я йти
Мені надавала ти сили, щоб міг до мети доповзти
Без тебе цей світ не існує, і, в цьому, і є сенс буття
Лиш тільки кохання врятує, без нього безглузде життя