Моя божевільна, моя небезпечна

Моя божевільна, моя небезпечна
Ламаються крила, любов недоречна
Хіба божевілля від болю рятує?
Хіба твоєму серцю мене не бракує?
Збираю всі сили і в небо злітаю
Залатані крила свої розправляю
І хай ризикованим буде політ
Я так сподіваюсь, що топиться лід
Моя бездоганна, моя промениста,
Як небо яскрава, прозора і чиста
Ти в спокої серце моє не лишаєш
До себе підпустиш, і знову втікаєш
Моя специфічна, моя не логічна
Зриваються латки, любов драматична
І чи долетіти я сили ще маю?
Чи може в польоті знов крила зламаю?