Свято?будемо пити все під ряд

Віє холод із вікна,
Мороз прекасний
І ми чекаємо дива,
дарма
 
і в новий рік усі
без винятку
в усій своїй красі
вже п'ють до ранку
 
а так хотілось
без лайна
і добре грілось
поглина
 
на ранок....
скаже голова
що в ній вже вавка
слова - "бува",
вбива печінку