Світає, буває

Буває дуже сумно на душі.
Буває...
Не віриш в справедливість на землі
Буває...
І знову лаєш світ, людей, усіх
Буває!
 
Біжи,спіши, пиши вірші..
Світає...
Кажи теплом слова незлі
Світає.
І знову сонце, колір, сміх
Світає!