Він - 1

спокійно, сонно, серця стукіт.
самотньо стало. сам: він знає.
але в душі постійно гуркіт:
життя минає.
 
солодко спиться - сіль на рані
стабільні сили сушить миттю.
стають слова його на грані
з сумною смертю.
 
минає місяць, сльози сохнуть
Симпатія співа гучно в душі,
змиває солі - болі тихнуть.
тепла дощі!
А.Супрун