Я прошу допомоги

Злови мене, коли впаду...
життя мине... і сніг чорніє...
Лови себе, відчуй обійми
Дивись на сніг, відкинь біду
Вона сидить у розумі твоєму
Зроби у ньому швидко до ладу!
 
Лети сюди, коли до тебе йду
Знання завжди відкриють мрію
Залиш дурні страждання ті війни
Дивись на сніг, відкинь біду
Вже сніг той знову стане білим
Злови мене, коли впаду
 
Твою картину ніколи не зумію
Ні розгадати, ні сплести....
Зшиваєш ти шматки
Та рвеш ті дні, в яких були щасливі
І дме той вітер навкруги
І сон.Печаль.І сніг вже чорно-білий
Згасила ти останню ту надію
Що я тебе колись та й зрозумію
І будеш ти тягар тяжкий нести
Якщо не спалиш нитки й кістки.
Думки зажди були мені зрадливі
І не знайдеш ти поміч від пурги
Життя мине, а я згрубілий
 
Лечу і ти лети до мене....
Не вчу я твої гобелени
Впаду й не зловиш.Жменя,
Клубок ниток і сніг розтав.
Десь там уже кричать сирени.
Лови мене.Я впав