Мало тебе

Сьогодні не вистачало,
Так мало, так мало
Тебе.
Лежу у своїй кімнаті,
Без світла, без лампи
Сиджу і слухаю тебе…
Тиша, нестерпна тиша
В душі колише, колише
Мене
Крига розтопиться в хаті,
З коханням .І штампи
Розмиються вмить біля тебе
Тебе..
Не уявляю життя, життя
Без нас.