Хороший стих о жизни

стомлений...болем і правдою, горем і став вже я... не такий
зломлений...боєм і зрадою, морем я плив давно... всі роки
бачив я ненависть, штилі байдужості... навпаки
хочу я стрінути хвилі-можливості, всі думки
навіяні радістю, вірою, дружбою ; маяки
омріяні ласкою, щирою звабою; завдяки
всьому хорошому вийду на сушу я... сторінки
буду писати так, все вже я знатиму... і ямки
мене не спіткатимуть, сонце засяє тут... кольори
теплі, з надією, сіють пейзажами... повтори
радості спогади, юності звершення... побори
страхи, невпевненість - ворога вбивчого... вечори
стали теплішими, зорі все ближчими.... говори
словами ніжнішими,
замани тишею....
і люби!