Назва-лінь

Хвилина за хвилиною,
Людина за людиною,
Біжить.
І всі йдемо стежиною.
Та хтось стає твариною...
Скажіть:
Чому
Йому
усе рутина є,
І кожен день іскру дає,
Та не горить?
 
Година.. за годиною,
Людина за людиною
Іде.
А ми біжим за дниною
Коли усе впаде з небес.
І де?!
 
Знайде.
Прийде.
Вогонь душі воскрес.
Горить і мить – прогрес:
Тепло
Знайшло
Зайшло в його свідомість.
Натомість
Ми просто лежимо
Хвилинами, годинами,
Секундами єдиними.
 
Пасив
Гасив
Вогонь у наших…
 
Роками.