З тобою

Не відчуваю, я знаю, я знаю ти поряд там.
Чомусь так темно, я гаю, я гаю увесь цей час.
І світла немає, надія згасає все більше для нас.
А сонце за обрій сідає, і скільки залишилось нам?
 
Нічого не бачу,я втрачу, я плачу - з болем тьма
Куди ж ти тікаєш, ти знаєш?!Ти знаєш де правда та.
Хочу вхопити, ніжно любити... але поряд нема!
Пітьма, пітьма... крадькома іде до мене.Дарма...
 
Живу чи виживаю?!Гадаю: зламає мене вона.
Де ж ти?Зникаєш в тій тьмі, живеш ти - в моїй голові...
Вір мені: я тебе знайду.Й зиму розтопить ця весна!
Одна вона. Сама, сумна. Та мрії ще живі. А ось нові...
 
І світить сонце за вікном з тобою, такою неземною!
І я радію всім нутром!І б`є любов моя водою ясною...
Ти тут, отут... І вже немає болю пут зі мною. Весною!
І так блаженно на душі.І ми з тобою не чужі,
без тьми, без солі
З тобою!