Дратуєш!

мовчиш знову ти мене дратуєш
я тут сиджу пишу ти мною не керуєш
даруєш
не мені всій погляд чар і думи різнобарвні
когось нового від нудьги рятуєш
і вже начхати всім на посмішки недавні
цінуєш
себе одну і кожну мить як ту зіницю
очима зверху дивишся на всіх
ти не цариця білолиця але сумуєш
ти плюнула мені в криницю
я спраглий але напитись гріх
існує ж
в тій перкрасній вроді скислий сік
тебе не буде тут і там навік
нарік той день усі мої змагання
за танець, розмову швидкоплинну
хвилинну, безцінну і прості вагання
сумуєш
коли немає поряд серіал включи
ми всі ж онлайн подзвони
мовчиш забрала всі книжки й ключі
тепер до тебе не зайду а вони
встають у чергу
ти себе руйнуєш
а хтось вже зверху
просто мовчить
молись йому
він той єдиний, приємний
хто почує
ти дратуєш
і тебе
я не прийму
а хтось нікчемний
загребе