Сніг

А білий сніг
Падає з ніг.
Я вже так зміг.
Милю пробіг.
До тебе… біжу.
Не треба… прошу.
Вмирати… не жду.
Стріляти – впаду.
Чорний сніг
Шепотом ліг.
І я не встиг.
Ця тиша -вдих.
Пиши..
Тільки – не спіши
Поряд … ні душі
Холод і кущі
Сніги. Сніги.
A.C
01.11.15