Давно

А ось і чай мене зігрів ізнову
І вже печаль ця взята за основу...
Такий осінній край і зорі мерехтливі
Згадаю той момент, обійми несміливі
Забуду дощ моєї лютої зими
Прибуду знов туди, де були ми
Прийду у сон замученої тьми
 
Світанок.Ранок.Душа вже б'ється.
Обід.Політ фантазій.А може усміхнеться?
А вечір пелехатий пісню дме тужливу,
Про ту нестерпну, зимову зливу
В душі моїй..
Вітре, вій!
Забуду біль моєї лютої зими
Прибуду знов туди де були ми
Прийду у сон засмученої тьми