3

-Як багато сміття,
у цьому сьогоденні.
Як мало в нас думок.
Зроби останній крок,
Поспи у цьому сні,
Пірни у небуття.
 
-Життя у тебе є,
І твоїм має бути.
І вже усіх дурних,
Розумних, самолюбних,
Давно слід відпихнути.
Воно лише твоє.
 
-Розквітни, мчись,
Вперед і ввись,
І пам`ятай,
Залишить край,
І смуток, і печаль.
А щастя скрізь.
А.Супрун