україно

Я не можу забути того відчуття,
Що відкрила мені, Україно!
Я з тобою піду в небуття!
Я за тебе, як треба - загину!
 
Ти для мене в усьому: в цілому,
У полях, у житах і загравах.
Навіть з Місяця прийду я - додому,
Та боюсь тебе знову побачити в ранах.
 
І я буду творити, робити,
Як в полоні-прибої заграв.
І з тобою так легко всім жити,
Тим хто промінь твоєї любові спіймав!
А.Супрун
15.10.15