Холодно

Так холодно -
Не чути більше сліз
То де воно?
Навіщо тільки ліз?
 
Так холодно,
Звучить прощання страх,
Написано
У тебе на очах...
 
Не знаю я,
Все зникло, чи не все?
Що зроблено,
Вже слово не спасе.
 
Чи буду я
Любити, як тоді?
Чи зможу я,
Повірити тобі...
 
Як хочеться,
Забуть, переступить,
ту лінію.
А чим же дорожить??
 
Ті спогади,
Загублені вночі,
Ті обриси,
У мене на плечі...
 
Та вірю я,
Повернеться вона,
Як вірю в те,
Що вернеться весна...
 
Тих спогадів,
Що я безжально вбив,
Тих променів,
Якими дорожив...
А.Супрун
30.09.15