Що?

Що робити у світі безликому,
вбитому бажанням і бездіяльністю?
Що просити у віці похилому,
забитому пасивом лінню захланністю?!
Як його жити в майбутньому,
довгому забутому грішному?
Бо коли прагнеш колишнього,
ліпшого світлого ближнього
йдеш до забутого красивішого
і перекидаєш з ніг на голову
всі масиви і пародії
всі курсиви і мелодії
і тільки тоді все матимеш ти,
коли навчишся пішки йти,
через край перелитого,
серця твого ударами вбитого..
ще
не визначеного
життя.
А.Супрун
30.09.15