НА ПОДВІР’Ї В МАМИ

НА ПОДВІР’Ї В МАМИ
 
 
Тихо так сопілка грає,
Стрічає клечання.
Клен з березою співають
На подвір’ї в мами.
 
Розлилися береги –
Світ такий яскравий!
Буйна зелень навкруги
На подвір’ї в мами.
 
Сила лісу, дух зелений –
Все радіє з нами:
Очищає душі наші
На подвір’ї в мами.
 
Трійця скликала усіх –
Всі поприїжджали.
Щастя, радощі до сліз
На подвір’ї в мами.
 
Запашне зілля лепехи,
М’ята під ногами.
Все духмяне у оселі
Й на подвір’ї в мами.
 
На душі так легко... Свято!
Серце повниться піснями.
Доки житиму, поїду
На подвір’я мами.
 
 
4.02.2012