МРІЮ

МРІЮ
 
Мрію я про полонини
української перлини,
Де, на щастя я вже був,
Край пісенний не забув.
 
Кожен час я пам’ятаю,
Про той рай пісні співаю.
Мрію я про зустріч з ним,
Щедрим, гучним та святим.
 
Гей, ви гори, полонини…
Мої зоряні перлини,
Ви приходьте в мої сни
З Дністром буйним, по весні.
 
Я до вас душею лину,
Вже співаю донці, сину
Про красу лісів весь час,
Всім на щастя кожен раз.
 
І мені шумлять трембіти,
Чую їх… Бажаю жити
Там, де срібний водограй
Прикарпатський славить гай.
 
Ой, стрімка ріки водиця,
В небі горлиця, орлиця
Чую клекіт про весну… ,
Мріям більше не до сну.
 
Бо журавочки клекочуть,
До оселі дуже хочуть
Відпочити у краю,
Справді в справжньому раю.
 
10.11.2014