Лиш пообіцяй мене кохати

Лиш пообіцяй мене любити,
Не пиши тирад і слів незвичних
Я в собі виношувала квіти,
Щоб душити в порожнечі відчай
 
Я в собі виховувала сонце,
Щоб світити в темряві очима
Світ, що має безліч незнайомців
Так болюче їх робив чужими
 
Я в собі приховувала щастя,
У глибинах, відступах і надрах
І чим більш палало там багаття,
Тим нестерпіш в грудях запікало
 
Лиш пообіцяй мене кохати,
Ще гірчить у пам'яті минуле
Той тягар я спробую приспати
Я в тобі як в морі затонула.
 
27.11.15