Отец ужаса (Эдгар Алан По)

Страшне життя, невтішна зловісна доля...
Цих творів бояться і в наші, і в інші часи.
Нічого, що в них фігурує лиш сірий колір.
Проте, все написано про безкоштовний сир.
 
Ленор спочива на болоті накиданих лаврів,
Мсьє Вольдемар доживає останні дні.
А ти у тіні своїх дітищ, як давній нарив...
Безглуздо - романи у пам*яті, автор - ні.
 
Ця слава, неначе шабля з двома лезами.
Одним кінцем ріже, іншим коле по нервах.
Ти просто гример, що малює вінки на Цезарях.
І каву без цукру Монро сує на перервах.