Раб-фракиец (Спартак)

Ти був рабом, а став героєм.
Іде війна? - хай буде так!
Горлають люди перед боєм:
Спартак! Спартак! Спартак!
Батьківська клятва - це до скону!
Скуштує римлянин на смак
Спартаків меч - його ікону!
Спартак! Спартак! Спартак!
Нехай хизуються, корови...
Й до них дістане твій кулак!
Кров і пісок! Всього два слова.
Спартак!