Сквер

Сквер

Аудиозапись

Чи пам'ятаєш ти той сквер,
Що нас з тобою поєднав?
Він був немов партер
Та ширмою кохання став.

Чи пам'ятаєш ти яким він був,
Що він для мене означав?
Яку духовність я там чув?
Яку красу він дарував?

Цей сквер і зараз є,
Та не зелений вже,а сірий.
І небо там не голубе.
Лише ліхтар стоїть безсилий.

На тій скамійці біля ліхтаря
Книжка недописана лежить.
Її писав для тебе я,
Та не встиг на жаль це завершить.

Якщо захочеш ти узнати,
Що я сказать тобі хотів,
Як сердце вміло моє кохати
А я тебе боготворив,

То знов приходь у сквер,
Що нас з тобою поєднав.
Допоки вітер пам'яті не стер
Слова кохання, що Бог нам дав.