щасливі не пишуть віршів....

щасливі не пишуть віршів....
лишився один лише крок,
німіють в кишенях долоні….
самотні не бачать зірок,
і душі у них не холонуть.

нащо ти сьогодні прийшов,
торкнувся до скроні губами?...
я зовсім не вірю в любов.
не зменшуй цей простір між нами.

до тебе лиш подих один,
і серце все рветься на волю.
не знаю –  ти мед чи полин,
та хочу піти за тобою….

ну як, розкажи, ти зумів
зігріти мене від морозу?...
щасливі не пишуть віршів,
тому на сьогодні лиш проза….

30.11.13