шукай мене

шукай мене
шукай мене на карті своєї правої долоні,
ховай мої сліди у незаправлену постіль.
я залишаюсь запахом дощу тобі на скронях, –
щоб ти назавжди знав, куди дівається осінь….
 
шукай мене в книжках, які читаєш наодинці,
поміж рядками вгледівши скупі мої рими.
піди за мною, зрадивши усталеній звичці,
щоб ти назавжди знав, коли з’являються зими….
 
шукай мене у снах своїх до самого рання,
чекай мене навіть тоді, коли я вже щезну,
знайди мене, повіривши у власні бажання, –
і я з тобою лишуся чекати на вéсну….