психлікарня

мені не йде тобою злитий бруд,
і залишатись тут не маю я бажання.
я чула що життя – вокзал й фастфуд,
моє ж життя – неначе психлікарня.
 
уколи зранку, ввечері брехня.
все по рецепту, що сама собі вписала.
мені так весело. зі мною поруч я,
а це, повір, для мене вже немало.
 
за весь цей біль, я певно твій боржник.
вже майже рік не відпускає божевілля:
мовчання, часто краще, аніж крик,
і в власнім світі я назавжди вільна.
 
мені тебе давно пора delete,
я залишаюсь в цій пустій палаті.
уколи зранку. правда на обід
тепер я знаю. ти мене не вартий.