Нема нiчого...

Нема нiчого...
Лихих думок шалений вир...
Лютує вiн, мов дикий звiр...
А захиститись- сил катма...
Нема нiчого, слiв нема,
Щоб розiгнати буревiй...
Ти грузнеш...пiд ногами -гнiй...
Нема нiчого...сил катма...
На перехрестi- бiль сама....
Багнюка блисне серебром,
Та лиш блищить...То не з добром.
Надiя сходить...Небокрай
Горить, мов полум'яний рай.
 
/Фото та диджитал-арт автора/