Похресникові Костянтину

Похресникові Костянтину
Сьогодні день святковий , стіл багатий!
Сьогодні зичим щастя і тепла.
Щоб справи ти свої робив завзято,
Щоб мама поруч їз тобой була.
Хай кожен день ясніє небом чистим,
Світанки сяють,скупані в росі,
У серці радість розквіта іскриста,
І мрії хай збуваються усі.
Люби сестру,що ніжна і тендітна,
Всіх рідних, що тебе всі люблять так,
Бабуся рідна, мила та привітна-
Тобой пишається, бо ти у нас козак!
Хай сила богатирська довго квітне,
Усмішка сяє на Твоїх устах,
І лиш хороша радість заповітна
Тобі в житті перетинає шлях!