Вокзали

Вокзали
Хтось поїхав.
Десь зустріли.
А я би взяв і так повз вуха
пропустив — затупотіли.
Загуділи.
І в дорогу.
І з перону мого.
Твого.
Із країни.
Міста.
Серця.
Від'їжджають наші мрії.
Наші друзі.
Близькі.
Люди, так співзвучні духу твому.
Мому.
Рідному.
Чужому —
краще з кимось.
Ніж самому...