перезимувати

ми домовились разом цю зиму перечекати
разом в холод тепліше, та й нікуди більше іти
ми домовились одне одного міцно кохати
а як стануть із стежок сніги - розійтись хто куди
 
ми домовились одне одному не брехати
але скільки вже було до цього розлито брехні
забагато її, щоб наважитись правду казати
та й нема тої правди, лиш осад зостався на дні
 
ми разом зачинились, зарились у зйомній норі
затуливши шпарини, сховались від цілого світу
ми не знали тоді, що не буде кінця зими
що не схочеться нам повертатись назад у літо