Пусті слова....

Пусті слова ні про що не говорять, лиш дим ти пускаєш 
І типу щось твориш...
Ніколи не думав, про те, що говориш
Літай на здоров'я тільки без мене, 
А з бульбиком водним і травою зеленою!