Мiй скарб (Моё сокровище - подарок с Украины)

Мiй скарб (Моё сокровище - подарок с Украины)
Солов"i в нашому гаю спiвають.
Плине час,за обрiй мiсяць впав,
Твое тiло нiжно обiймаю,
Душу вже давно тобi вiддав.
 
Я не вiдпущу тебе до ранку,
Навiть якщо б янгол наказав:
Ти менi рiднесенька, - кохана,
Я тебе у всього свiту вкрав.
 
Я без тебе жив, як у неволi,
Бо у тебе серце золоте.
Я - покiрний Боговi та долi,
Ти пiдеш i сонце не зiйде!