ІНТЕРНЕТ-ЛИСТУВАННЯ (гумореска)

ІНТЕРНЕТ-ЛИСТУВАННЯ (гумореска)
Листуються в інтернеті закадичні друзі,
хоча віку їм доволі - дідусь і бабуся!
Бабця фото поміняла на сторінці лишень -
дід угледів і уже їй сообщеньє пише:

- Все б нічого, та я вчора оце придивився,
що у тебе сивий колір в зачісці з"явився.
Швидко пофарбуй волосся, щоб було красиве,
щоб не бачили в інеті, що волосся сиве.
А якщо не пофарбуєш, то я розізлюся
і, побачиш, що не втерплю - вийду з твоїх друзів!!!
Знайду кращу собі кралю і буду общаться,
ставить "класи", та заочно з нею цілуваться...

Бабця вмить відповідає на його угрозу:
- Ти послухай мене, краще, й не ставай у позу.
Я не зможу фарбуватись, хоч і заманеться ,
завела собі хворобу - "алергія" зветься.
Допікає вона мене все життя свідоме,
так дістала, проклятуща, хоч ізходь із дому!
Вивела з квартири все я, що смердить і пахне,
а вона не відступає, шляк би її трафив...
Відсилаю тобі смайлик, щоб ти не чіплявся
й моїм кольором волосся, щоб не переймався.

- Все я поняв, не почуєш від мене ні звуку
тільки фотку свою зміни, або вдінь перуку...

- Не лізь із своїм уставом до чужої церкви,
не указуй, що робити, не трать мої нерви!
Якщо ж будеш приставати - то напишу жінці,
сама ж зміню аваторку на своїй сторінці
і поставлю таке фото, що й модель позаздрить,
а якщо мені і далі все буде гараздить,
то знайду собі бой-френда такого, як Галкін!
Тож побачиш, як в колеса мені ставить палки !!!

1 січня 2014 року