​Коли всі шляхи ведуть у чорноту

Коли всі шляхи ведуть у чорноту,
І зник єдиний промінь світла
Забудь, відпусти всю бридоту
І ти побачиш, що розквітла
 
Та квітка, що надію оберігає,
Ти побачиш рідну душу,
Що тебе чекає
І знай, що ти мусиш
 
Подолати всі перешкоди,
Не допустиш у серце чернечу
І ти зрозумієш весь сенс насолоди
І ніколи не відчуєш холоднечу.