Коли у морок місто пірнає

Коли у морок місто пірнає
І ми бачимо улесливі мари.
відразу пісня залунає
і з'являться всі примари.
Скорботна та пісня проймає,
Сумують примари
Усе навколо зникає,
стає як кошмари.
Вони у темряві сліпій
Червоні вогні розжигають.
Вони у радості скупій
Страхи у вогонь підкидають
Так і живуть: від ночі до ночі,
Гріючись цими жахами.
Вийти до нас вони охочі,
Та мають за мрію стати птахами.