Любов

Така тепла й ясна, дивна ніч
Пробудила у мені все те
Що палало так довго в душі
Що було, ніби просто німе
 
Я шукала давно цінну річ
Яка звалася просто любов
І у цю таку зоряну ніч
Відчувала її знов і знов.
 
Погляд мій потопає у мріях
Що так прагну давно я здійснить
Думки швидко як хвилі ті линуть
І в в*язниці своїй полонить
 
Небо дало мені свій урок
Про ясні та далекі ті зорі
Що так видко там гарно в пітьмі
Що творцями є власної долі.