Я відчув жагу до насолоди

Я відчув жагу до насолоди
обійнявши смерть гарячими руками
ні про що вже спека,прохолода
коли вчишся керувать думками
Я не маю надприродніх сил
і не вмію в небесах літати
та вже вмію уявляти мир
й своє щастя з рук не випускати
Коли ходиш по стіні біди
знаєш, що крихке життя
відчуваєш по-новому пил
вселюдських законів майбуття
Я не хочу більше задавать питання
чистий став в думках і на словах
моя мрія - це моє кохання
я любив, люблю, живу, літав.